Frank Krol.nl  Spelregels
Home Profcoach Webdesign Foto's EK-voetbal WK-voetbal Overige
 

Profcoach Spelregels seizoen 2015-2016
NIEUW
Dit seizoen hebben we geen officiŽle transferperiodes. Je mag dit seizoen maximaal 6 transfers doorvoeren maar dan wel op de momenten die voor jou als manager het beste uitkomt. Dus als jouw speler zwaar geblesseerd het veld moet verlaten kun je voordat de volgende speelronde begint deze speler meteen uit je elftal zetten en een nieuwe speler erin zetten.

Het spel begint op spelronde 5 (12-09-2015)

Klik hier als je de organisator kent en mee wilt doen aan de Profcoach om zo de inschrijfformulier op te vragen en spelerslijst

11 spelers uit 11 clubs
Selecteer 11 spelers van 11 Eredivisie clubs met een maximum van 1 speler per club. Je mag dus niet 2 spelers van dezelfde club in je elftal selecteren. De spelers MOET je kiezen uit de bijgeleverde spelerslijst.

Hoe pak je de meeste punten? (Puntentelling)

Spelsysteem
Het spelsysteem voor de Profcoach Competitie is het zogenaamde 1-4-3-3 systeem.
1 doelman, 4 verdedigers, 3 middenvelders en 3 aanvallers

Tussenstanden
Na elke speelronde wordt er een nieuwe tussenstand opgemaakt. Deze tussenstand wordt na elke speelronde via e-mail verzonden en op mijn website geplaatst. www.frankkrol.nl

Transfers.
Dit seizoen kun je na afloop van elke speelronde je elftal wijzigen. Je hebt over het gehele seizoen recht op maximaal 6 transfers, let op : op is op. Ben je actief op de transfermarkt, let dan op dat je weer een volledige selectie overhoudt van 11 spelers van 11 verschillende clubs.

Zo word je periode winnaar
Per periode kun je punten scoren. Alle wedstrijden die in de betreffende periode gespeeld zijn tellen mee voor de scores.

Periode 1: zaterdag 12-09-2014 (wk 5) t/m zondag 20-12-2014 (wk 18) (14 speelrondes)
Periode 2: vrijdag 15 januari 2016 (wk 19) t/m zondag 8 mei 2016 (wk 34) (16 speelrondes)

De behaalde punten in de betreffende periode worden opgeteld. De coach die de meeste punten heeft gehaald is periodewinnaar.

Zo word je eindwinnaar
Het is de kunst om de spelers op te stellen die het hoogste aantal punten scoren. Dat is de gouden hand van de 'Profcoach'. Degene die aan het einde van de competitie het meeste aantal punten heeft, wint. En wordt gekroond tot Profcoach van het jaar. Als meerdere Profcoaches de meeste punten behalen wordt er gekeken wie er over de periodes het meest constant is geweest. Dus 2 keer tweede in alle periodes is 4 punten en als je 1 keer eerste en 1 keer vierde wordt is dat 5 punten. Degene met 4 punten is dan de winnaar. Is dan nog de stand gelijk wordt de prijs gedeeld. Van het inschrijfgeld worden door de Profcoach organisatie leuke prijzen gekocht.

Geschillen
Bij geschillen beslist de Profcoach organisatie.
 

Profcoach organisatie

Frank Krol

FraKro WebDesign 2015 - krol.f@online.nl